Crossin ja enduron renkaat

Mitas moottoripyörän renkaat

Mitas on alunperin Tsekistä lähtöisin oleva rengasvalmistaja. Mitas valmistaa renkaita kaikenlaisiin moottoriajoneuvoihin. Moottoripyörän rengasvalikoima koostuu enduron, crossin ja pienempien kaksipyöräisten renkaista. Mitas:in motorcross rengasvalikoima on hyvä ja laadukas.

Mitas on Eurooppalainen rengasmerkki, joten sen laatuun voi luottaa. Kaikki renkaat ovat EU:n hyväksymiä. Jos et löydä haluamaasi rengasmallia, niin voimme etsiä sellaisen. Kaikki renkaat eivät ole näytillä.

Mitas rengasvalmistaja

* Laaja crossin rengas tarjonta
* Monipuolinen enduro rengas valikoima
* Dualsport, crossit, endurot ja moottoripyörät
* Mitas renkaat halvimmalla mprenkaat-store.com

 

 

Mitas tuo uusia mp renkaita ajokaudelle 2017:

Loppuvuodesta tulee uusi skootterin rengas Mitas Touring Force SC.

 

Mitas tuo uusia mp renkaita ajokaudelle 2016:

Mitas Terra Force-R. Tämä uutuus sopii tielle ja offroad ajoon. Renkaan rakenne ja pintakuvio on rakennettu maltillisesti ja rengas sopii täydellisesti lähinnä katukäyttöön suunnitelluille enduropyörille. Mitas E12 ja E13 ovat myös tulossa vuoden 2016 aikana. Nämä ovat ns. Dakar renkaita suurilla nappuloilla. Mitas ET 01 on Trial kuskeille suunnattu uutuus.

 

Mitaksen uutuudet 2015

Mitas tuo 2015 markkinoille uusia crossinrenkaita: Mitas C-24 (takarengas) ja Mitas C-25 (eturengas). Tämä uutuusmalli (C-24 ja C-25) on tarkoitettu pehmeälle ja mutaiselle alustalle. Toinen uusi rengaspari on C-26 (takarengas) ja C-27 (eturengas. Tämä toinen uutuusmalli (C-26 ja C-27) on tarkoitettu kovaan ja kallioiseen maastoon. Tulossa on myös muutama kisarengas: C-28 ja C-29 koviin maastoihin ja C-30 ja C31 pehmeille alustoille.

Mitas uusii Sport Force rengasmallinsa. Uuden mallin nimi on Sport Force +. Vanhempi malli ei toiminut ja se piti vetää pois markkinoilta kokonaan. Uusi + malli tulee myyntiin kevään 2015 aikana.

 

Moottoripyörän rengasvalmistajat:

Avon, Anlas, Bridgestone, Cheng Shin, Continental, Dunlop, Goldspeed, Heidenau, IRC, Metzeler, Michelin, Mefo, Maxxis, Mitas, Pirelli, Shinko, Sava.