moottoripyoran-ajovarusteiden-valinta

Ajovarusteiden valinta

Ajovarusteiden valintaan kannattaa käyttää aikaa ja vähän jopa rahaa. Motoristin pitää miettiä mihin käyttötarkoitukseen ajovarusteet tulevat. Hyvä ohjesääntö on, että radalle ja matkalle on ostettava omat ajovarusteet. Rata-ajoa harrastavat ostavat usein nahkaiset ajovarusteet. Kadulle ja matka-ajoon kelpaa nahkaiset ja tekstiilivarusteet.

Tekstiilivarusteita ostaessa, kannattaa sijoittaa suoraan vedenpitävillä kalvoilla oleviin varusteisiin. Vedenpitävät kalvot on merkitty tuote-esittelyyn. Halvimmat kalvot, eivät pidä vettä sataprosenttisesti. Nahkavarusteiden ostajat joutuvat ajovarusteiden lisäksi sijoittamaan jonkinlaiseen vedenpitävään suoja-asuun.

Nahka-asut pitävät jonkin verran vettä. Ajovarusteiksi kannattaa valita juuri sopivan kokoiset tuotteet, koska liian suuret tai pienet varusteet eivät suojaa valmistajan suunnittelemalla tavalla. Motoristin on syytä tarkistaa, että myös suojat istuvat eivätkä ole esimerkiksi väärässä kohdassa. Ajovarusteita on hyvä sovittaa ja kokeilla miten ajovarusteet toimivat ajo-asennossa moottoripyörän selässä.

Ajovarusteiden hinnat vaihtelevat eri valmistajien välillä ja lisäksi jokainen MP-liike myy tuotteensa eri hintaan. Suomessa ajovarusteet maksavat jopa 80% enemmän kuin muualla Euroopassa. Nykyajan ajovaruseet ovat laadultaan hyviä ja kehittyvät joka vuosi lisää. Myymme mm. Racer ja Modekan ajovarusteita. Molemmat ovat tunnettuja saksalaisia tuotemerkkejä ja niiden laatuun voit luottaa. Mprenkaat-store painaa ajovarusteiden hinnat alas. Jopa 50% suositushinnoista.

MPrenkaat tarjoaa suuren valikoiman ajovarusteita. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme. Toimitamme tilauksesta melkein mitä tahansa! Kysy lisää.