Moottoripyörän rengasvalmistajat

Moottoripyörän renkaita valmistaa useat yritykset ympäri maailmaa. Euroopan markkinoilla on pääosin vain Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Renkaiden laatu vaihtelee rengasvalmistajien välillä.

ANLAS – http://www.anlas.com.tr/
Turkkilainen rengasvalmistaja ANLAS valmistaa moottoripyörän, skootterin ja mopon renkaita. Valikoimasta löytyy perusrenkaita ja valkosivu renkaita. Lue lisää Anlas renkaista.

AVON – http://www.avon-tyres.co.uk/
Avon on Brittiläissyntyinen rengasvalmistaja. Avon valmistaa auton ja moottoripyörän renkaita. Vuonna 1997 Cooper Tire & Rubber Company osti Avonin, joten se on nykyään Jenkkien omistuksessa. Avon valmistaaa suhteellisen laadukkaita moottoripyörän renkaita laidasta laitaan. Löytyy customia, sportia, touringia. Lue lisää Avon mp renkaista.

 

BRIDGESTONE – http://www.bridgestone.fi/
Bridgestone on Japanilainen rengasvalmistaja. Bridgestone valmistaa laadukkaita moottoripyörän renkaita. Esimerkiksi Battlax sarjan renkaat ovat voittaneet useita rengastestejä ja ne on valittu useiden moottoripyörän alkuperäisrenkaiksi. Renkaita on tarjolla useita ja eri käyttötarkoituksiin. Lue lisää Bridgestone renkaista.

 

CONTINENTAL – http://www.continental-tires.com/
Saksalainen rengasvalmistaja! Continental on tunnettu laadusta. Continental valmistaa renkaita useisiin moottoripyörä malleihin; crossit, kyykyt, matkapyörät ym ym.. Renkaita on markkinoilla useita. Lisätietoja Continental renkaista.

 

DUNLOP – http://www.dunloptires.com/en-US/tires-home
Dunlop on Goodyearin omistama rengasmerkki. Goodyear osti Dunlopin vuonna 1999. Dunlop valmistaa moottoripyörän renkaita laidasta laitaan. Laatu on pääosin hyvää. Erityisesti custom renkaiden valikoima on hyvä (myös Harleyt ym..). Lisätietoja Dunlop moottoripyörän renkaista.

 

HEIDENAU - http://www.reifenwerk-heidenau.de/
Heidenau on Saksalainen rengasvalmistaja. Renkaita on tarjolla monipuolisesti. Valikoimasta löytyy renkaita: enduroihin, klassikoihin sekä matka- ja kyykkypyöriin. Heidenau renkaat esittelyssä.

 

MAXXIS - http://www.maxxis.com/
Maxxis on Aasiasta lähtöisin. Renkaita on tarjolla kaikkiin moottoripyörä luokkiin. Erityisesti crossin ja enduron renkaat ovat laadukkaita. Maxxis renkaat mprenkaat sivustolla.

 

METZELER - http://www.metzeler.com
Metzeler on laadukas saksalainen rengasvalmistaja. Metzeler on ainoa rengasvalmistaja, joka keskittyy ainoastaan moottoripyörän renkaisiin. Rengastarjonta on laajaa. Metzeler renkaiden esittely suomeksi.

 

MICHELIN - http://www.michelin.com
Michelin on suuri ranskalainen rengasvalmistaja. Moottoripyörän renkaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Rengastarjonta on laaja: crossit, endurot, katu- ja matka sekä ratarenkaat. Michelin moottoripyörän renkaat.

 

MITAS - http://www.mitas-tires.com
Mitas on tsekkiläinen rengasvalmistaja. Nykyään tuotantoa on mm. USA:ssa sekä muualla Euroopassa. Rengasvalikoima koostuu lähinnä enduron -ja crossirenkaista. Mitas renkaiden esittely.

 

PIRELLI - http://www.pirelli.com
Pirelli on italialainen rengasvalmistaja. Yritys valmistaa erittäin laadukkaita moottoripyörän renkaita moneen eri luokkaan. Pirelli mp renkaiden esittely.

 

SAVA - http://www.sava-tires.com
Alunperin Sloveniasta lähtöisin oleva tuotemerkki. Sava on nykyään levittäytynyt ympräri Eurooppaa ja sen ulkopuolelle. Moottoirpyörän rengastarjota on lähinnä crossia ja enduroa. Lisätietoja Sava renkaista.

 

SHINKO - http://www.shinkotire.co.kr/english/
Etelä-Korealainen rengasvalmistaja. Valmistaa edullisia moottoripyörän renkaita. Endurot, kyykyt, touring-moottoripyörät. Shinko renkaat.

 

Kaikki moottoripyörän renkaat meiltä edullisesti.