Moottoripyörä kypärät netistä

Moottoripyörä kypärät

Moottoripyöräilyyn liittyvät kypärät voidaan jakaa neljään eri ryhmään: umpi - avo - crossi ja avattavat kypärät. Umpikypärät suojaavat motoristia hyvin ja ovat muita malleja hiljaisempia. Avattavat kypärät sopivat hyvin laseja käyttäville motoristeille sekä touring motoristeille. Crossikypärät eivät sovellu liikenteeseen, mutta ovat "montulla" erittäin käytännöllisiä. Avokypäriä käyttävät lähinnä custom motoristit.

MP umpikypärät

Moottoripyöräkypäristä suosituin ja myydyin on umpikypärä. Kypärän ominaisuudet vaihtelevat valmistajan ja erityisesti laadun ja valmistustavan mukaan. Umpikypärä on turvallinen valinta moottoripyöräilyyn. Esimerkkejä myytävistä umpikypäristämme: Nolan N86, Shoei Qwest, X-lite X-802.

MP avokypärät

Avo kypärät ovat avonaiset, yleensä ilman visiiriä olevia kypäriä. Nämä sopivat cruisailuun ja custom pyörillä ajamiseen. Yleensä näihin kannattaa lisätä suojalasit sekä kasvosuoja. Avokypärä malleja ovat: Max Racing SB07, Kyon H710, Shoei S-20.

Crossikypärät / enduro kypärät

Nämä kypärämallit on suunniteltu juuri crossipyöräilyyn. Hyvä enduromalli on esimerkiksi: X-Lite X-551.

Avattavat kypärät

Avattavat kypärät ovat nykyään suosittuja matka - ja touring ajossa. Näitä avattavaia malleja tulee markkinoille jatkuvasti lisää. Avattaviin kypäriin on yleensä tarjolla enemmän lisävarusteita. Hyviä avattavia kypäriä ovat mm. Shoei Neotec, Schuberth C3 Pro, Nolan N91.

Kaikki moottoripyörä kypärät edullisesti ajokamat.fi verkkokaupasta.

Takaisin pääsivulle