MP renkaat retrorenkaat vintagerenkaat

Moottoripyörän vintage / retro renkaat

Moottoripyöriin on saatavilla näyttäviä vintage ja retrorenkaita. Nämä renkaat poikkeavat tavallisista renkaista, siten että ne ovat hienoja ja saavat moottoripyöräsi näyttämään entistä paremmalta. Retro ja Vintage renkaita käytetään harrasteajoneuvoissa sekä vanhemmissa moottoripyörissä. Osa vanhoista pyöristä vaatii erikoiskokoja sekä vaatimuksia. Retrorengas valikoimaan kuuluu: vyö - ja ristikudosrenkaat sekä valkosivurenkaat.

Verkkokaupastamme voit selata renkaita haluamasi rengaskoolla. Näin saat kaikki mahdolliset vaihtoehdot näkyviin. Vintage ja retrorenkaat tunnistaa "erikoisesta" pintakuviosta. Näitä erikoisrenkaita valmistaa mm. Heidenau, Mitas, Dunlop, Avon ja muut suuret rengasvalmistajat. Kannattaa myös kysellä vinkkejä esimerkiksi Veteraanimoottoripyöräklubin foorumilta tms.

Moottoripyörän entisöinnissä tulee ottaa huomioon monta asiaa. Rengastyypin vaihtaminen onnistuu rengaskokoa ja profiilisuhdetta mahdollisimman vähän muuttaen. Turvallisuuden paranemiseen vedoten voi rengasvaihtoehtoja kasvattaa helposti.

Moottoripyörät vintage ja retrorenkaat

klassikot ja vanhat moottoripyörät

Markkinoilta löytyy useita eri rengasvalmistajia, jotka valmistavat yhtä tai useampaa retro rengasmallia. Esimerkiksi Avon tekee huikeita klassikkopyöriin sopivia renkaita. Usein näiden erikoisrenkaiden rengasrakenne ja kumiseos ovat moderneja, mutta ulkonäkö "vanhanaikainen". Näin saadaan luotua klassinen rengas nykyaikaisilla ominaisuuksilla.

Suositeltavia klassikkopyörän rengasmalleja Avonilta ovat: Safety Mileage MkII, Speedmaster MkII ja Sidecar Triple Duty (sivuvaunut).

Heidenau valmistaa mm. seuraavia vintagerenkaita: K31, K33, K34, K35, K36, K39, K40 ja K49.

Mitakselta löytyy esimerkiksi: H01, H02, H04, H06 ja S05.

Dunlopilta löytyy ainakin pari retromallia: K70 ja K81/TT100.

Katsele itsellesi sopivat retrot kaupastamme.

 

Takaisin pääsivulle

Firestone moottoripyörä rengas

Firestone Champion deluxe

Firestone champion deluxe on täydelinen rengas vintage pyörääsi. Esim Harley-davidson, indian, bobberit yms! Rakentele tästä upeasta renkaasta itsellesi "Vintage" kokonaisuus. Firestone on tunnettu ja suuri rengasvalmistaja. Firestone Champion Deluxe malli on erittäin näyttävä rengas moottoripyörääsi. Valkoiset tekstit näkyvät renkaasta hienosti.

* sahalaita pintakuvio

* old school meininki

* asianmukainen kestävyys ja pito

* edullinen hinta mprenkaat-store:sta

* useita kokoja saatavilla

 Klassiset mp renkaat

avon Safety Mileage MkII - retro

Avon tekee erittäin näyttäviä mp renkaita vanhoihin moottoripyöriin. Renkaat näyttävät klassisilta, mutta ne ovat nykyaikaista teknologiaa. Renkaiden kumiseos on moderni ja kestävä. Renkaita on saatavilla useita eri kokoja ja ne sopivat melkein kaikkiin vanhoihin moottoripyöriin.

Avon Safety Mileage renkaassa on erilaisia kuvio vaihtoehtoja. Pintakuviot vaihtelevat rengaskoon mukaan. Olemme listanneet kauppaan kaikki renkaat oikeilla pintakuvioilla. Tähän rengasmalliin sopii Avonin Speedmaster eturenkaaksi. Nämä molemmat Avonin renkaat on suunniteltu toimimaan yhdessä.

Klassikko renkaiden tilaaminen on helppoa. Rengaskaupassa mprenkaat-store.com voit selailla renkaita rengaskoon mukaan. Hinnat ja kuvat ovat aina esillä, sinun ei tarvitse arvuutella hintaa.

 

 

 

Takaisin pääsivulle