Moottoripyörän renkaat - mprenkaat.fi

MPRENKAAT.FI - meille motoristeille!

MPRENKAAT.FI on Suomalainen moottoripyörän renkaiden ja ajovarusteiden sekä varaosien nettikauppa. Meidän kanssamme on helppoa asioida Suomeksi ja meillä on verkkokaupassamme käytössä monipuoliset suomalaiset maksuvaihtoehdot. Toimitamme renkaat ja ajovarusteet ympäri Suomea. Meillä on toimivat takuu ja vaihto- ja palautusoikeudet.

Palvelemme asiakkaitamme internetin lisäksi myös toimipisteessämme Ylöjärven Viljakkalassa. Palvelut VIljakkalassa ovat lähinnä renkaiden tai ajoavarusteiden noutoja, mutta voimme keittää myös kahvit.
Meillä ei ole suurta varastoa eikä erillisiä toimitiloja. Suunnitteella on ns. "tee se itse" tilat Tampereen alueelle.

Moottoripyörän renkaan voit myös tilata suoraan yhteistyökumppanille, joka asentaa ne moottoripyörääsi "alta alle" . Yhteistyökumppanimme ovat alan ammattilaisia ja heillä onnistuu kaikenlaiset rengastyöt. Kun tilaat moottoripyörän renkaan netissä, niin voit valita toimitetaanko rengas suoraan kotiin vai asentajalle. Renkaiden asentajien kanssa on helppoa sopia mp-renkaan asennuksesta. Renkaat voi tilata myös "omalle korjaajalle".

MPRENKAAT.FI on osa Riekkoniemi Oy yritystä. Riekkoniemi Oy tuottaa mp-palveluiden lisäksi: autonrengas- , elämys- ja vuokrauspalveluja. Yritystoiminta on aloitettu keväällä 2011. Otamme mielellämme vastaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

" Palvelemme kaikkia motoristeja! "
" Olemme Suomalainen yritys, palvelemme suomeksi "
" Halvat hinnat ja paras palvelu "
" Meillä on 14 päivän vaihto -ja palautusoikeus "
" Toimitamme tilauksesta melkein mitä tahansa "

Takaisin pääsivulle