Metzeler sportec tuoteperhe

Metzeler Sportec mp renkaat

Metzeler on yksi arvostetuimmista moottoripyörän rengasvalmistajista. Metzeler on Saksalainen tuotemerkki, joka valmistaa ainoastaan moottoripyörän renkaita. Renkaat suunnitellaan, valmistetaan ja testaaan aina huolella. Metzelerillä on erittäin laaja tuotevalikoima ja sen markkinaosuus myös Suomessa on merkittävä.


Metzeler valmistaa useita sport ja hypersport rengasmalleja. Näistä ehkä tunnetuin on Sportec sarja. Metzeler Sportec sarjan ensimmäinen rengasmalli oli Sportec M1. Metzelerin sportec rengasmallit ovat aina rengastestien ja myyntitilastojen kärjessä. Sportec tuoteperhe on erittäin suosittu ympäri Eurooppaa.

Metzeler Sportec renkaat sopivat useisiin moottoripyöriin. Rengaskokoja on tarjolla laajasti ja se kattaa suurimman osan kaikista kyykky- ja sport pyöristä. Uusi Klassik malli on laajentanut kokotarjontaa entisestään.

 

Metzeler Spotec M1: tämä ensimmäinen "Sportec" oli aikaansa edellä: ominaisuuksiin kuului mm. Silica seos sekä erinomainen ajettavuus. Tämä M1 oli suosittu ja hyvin tomiva sport rengas. Kyseistä mallia on myyty kymmeniä tuhansia, mutta nyt se on poistunut markkinoilta.

Metzeler Sportec M3: uudempi M3 korvasi M1 renkaan. Sportec M3:sen ominaisuuksia ovat mm. uudet seokset, parempi kestävyys, pito sekä hallittavuus. Metzeler M3 oli hyvin suosittu rengas kyykkypyörien keskuudessa. M3 poistuu markkinoilta pikku hiljaa. Uusia renkaita ei enää valmisteta.

Metzeler Sportec M5: täysin uudistettu M5 korvasi M3 rengasmarkkinoilla. Tässä vaiheessa renkaan ominaisuuksiin tuli mukaan Metzelerin Interact teknologia, joka antoi renkaalle vieläkin enemmän pitoa ja kestävyyttä. Myös Silica seosta parannettiin.

Metzeler Sportec M7RR: kylmäverinen hypersport rengas kadulle ja radalle. M7 edustaa uutta rengasteknologiaa, paremmat seokset, entistä kestävämpi materiaali, agressiivinen muotoilu. Metzeler Sportec M7 tuli markkinoille vuoden 2014 alussa. Se on saavuttanut suurta suosiota suurten ja tehokkaiden moottoripyörien omistajien joukossa.

Metzeler Sportec M9RR: Sporttinen moottoripyörän rengas. Tämä rengasmalli sopii kadulle ja radalle. Kaikki uudet rengastekniikat ja materiaalit. Varmaa pitoa niin kuivalla kuin märälläkin tienpinnalla. Entistä parempi kulutuskestävyys.

Metzeler Sportec Klassik: tämä Sportec malli on suunnattu nimestäkin päätellen klassikko - ja vanhemmille moottoripyörille. Metzeler on vastannut kysyntään, jossa vanhempien moottoripyörien omistajat haluavat myös nykyaikaista pitoa renkailta. Metzler Sportec malli on uusin rengas tähän tuoteperheeseen.

Lisää Metzeler moottoripyörän renkaita - http://mprenkaat.fi/metzeler.html
Valmistajan kotivisut: http://www.metzeler.com

 

Takaisin pääsivulle

Moottoripyörän renkaat - metzeler sportec m9

Metzeler Sportec m9RR - 2020 Sport rengas!

Metzeler sportec on Sportec-rengassarjan uusin rengasmalli. Uudet innovatiiviset rengastekniikat sekä parhaat materiaalit tekevät tästä täydellisen sport renkaan. Hyvä pito kuivalla ja märällä tienpinnalla. Sportec M9RR sopii kadulle ja radalle. Tällä rengasmallilla teet myös pienemmät matka-ajot.

Lisää pitoa ja helppoa hallintaa. Tämä rengasmalli kestää aikaisempaa pidempää antaen enemmän vastinetta rahoillesi. Sportec M9 RR rengas löytyy yleisimmissä kyykkypyörän kokoluokissa. Kaikki rengaskoot ja hinnat löytyy meidän rengaskaupasta.

Rengaskoot:

MP eturenkaat: 110/70 ZR 17 M/C 54W TL 120/70 ZR 17 M/C (58W) TL

MP takarenkaat: 150/60 ZR 17 M/C 66W TL 160/60 ZR 17 M/C (69W) TL 180/55 ZR 17 M/C (73W) TL 180/60 ZR 17 M/C (75W) TL 190/50 ZR 17 M/C (73W) TL 190/55 ZR 17 M/C (75W) TL 200/55 ZR 17 M/C (78W) TLMoottoripyörän renkaat - metzeler sportec m7

Metzeler Sportec m7 - Sport rengas!

Märät tiet, kuivat tiet - se ei menoa haittaa kun alla on Sportec M7 renkaat.

Sportec M7 on suunniteltu niille, jotka haluavat urheilullisesti kaikissa olosuhteissa. Tämä sport rengas on suunniteltu ja valmistettu “Isle of Man TT” pohjalta.

Tienpinnat eivät koskaan ole puhtaita tai sileitä. Renkaan ominaisuuksilta vaaditaan paljon. M7 rengas pitää sisällään Interact - teknologiaa sekä Silica kumiseoksen. Renkaan rakenne antaa mahdollisuuden käyttää todella kovia nopeuksia ja urheilullisen ajotavan.

100% Silica seos yhdistettynä innovatiiviseen pintakuvioon antaa motoristille erinomaisen pidon kaikenlaisilla tienpinnoilla.

Tämä malli kestää jopa 20% pidempään kuin edeltäjänsä Spoterc M5 rengasmalli.Metzeler Sportec m5 sport rengas

Metzelerin huippulaadukas Interact rengasmalli.

Sportec M5 on suunniteltu tehokkaille moottoripyörille. Suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty Metzelerin uusimpia tekniikoita.

Tämä rengas toimii sadekelillä ja kuivilla tienpinnoilla. Sportec M5 on kehittynyt huimasti aikaisemmasta M3 versiosta. Pito ja ajo-ominaisuudet ovat reippaasti paremmat ja rengas kestää edeltäjäänsä pidempään.

Interact tekniikka antaa nykyaikaisille moottoripyörille riittävän pidon.

Kaikki Sportec rengasmallit meidän verkkokaupastamme.