2015 uutuus renkaat anlas

Anlas moottoripyörän ja skootterin renkaat

Anlas on Turkkilainen rengasvalmistaja. Yhtiöllä on useiden vuosikymmenien kokoemus moottoripyörän ja skootterin sekä muiden erikoisrenkaiden valmistuksesta. Lisäksi Anlas valmistaa erilaisia kumituotteita teollisuuskäyttöön. Kaikki moottoripyörän ja skootterin renkaat täyttävät Euroopan kovat laatukriteerit. Anlas on Turkin johtavin rengasvalmistaja. Lisätietoja valmistajan sivuilta: http://www.anlas.com.tr

 

ANLAS uutuusrenkaat 2015

Skootterin renkaita löytyy useita vaihtoehtoja: MB80 MB454 MB456 MB510. Uusi kitkarengasmalli on SC 500 Winter Grip 2. Tämä on M+S rengas, eli se sopii myös Suomen talvikeleille. Anlas on tunnettu skootterin ja mopon renkaista. Vuonna 2015 markkinoille on tullut myös renkaita moottoripyöriin. CapraX ja CapraR renkaat sopivat suurille enduropyörille kuten: GS, Varadero ja V-Strom. Anlasilta löytyy runsaasti myös muita rengasmalleja skoottereihin ja moottoripyöriin. Katso lisää: http://mprenkaat.fi/anlas.html

Anlas CapraX moottoripyörän rengas

Anlas CAPRA X - endurorengas

Anlas on Turkkilainen rengasvalmistaja, joka täyttää kaikki EU:n vaatimat laatukriteerit. Anlas on ottanut suuren harppauksen siirtyessään mopon ja skootterin renkaista suuriin enduro moottoripyöriin. CapraX on kuitenkin erinomainen valinta kovaan ajoon.

Tämä rengasmalli sopii mm. seuraaviin moottoripyörämalleihin: GS, Varadero, V-Strom, Rengas sopii ajettavaksi tiellä, kadulla ja poluilla. Kyseessä on rengas, jolla pärjää monelaisilla tienpinnoilla sekä metsäteillä.

Anlas CapraX on edullinen valinta. Koko 110/80 R19 sekä 150/70 R17 yhdessä maksavat paljon alle kaksi sataa euroa. Nämäkin renkaat edullisesti ja luotettavasti mprenkaat-store.com rengaskaupasta.

 

Moottoripyörän rengasvalmistajat:

Avon, Anlas, Bridgestone, Cheng Shin, Continental, Dunlop, Goldspeed, Heidenau, IRC, Metzeler, Michelin, Mefo, Maxxis, Mitas, Pirelli, Shinko, Sava.